Veselo s našim mališanima

U Domu kluture u Našicama, u organizaciji DND-a Našice upriličeno je nekoliko predstava za naše najmlađe sugrađane, za školsku djecu, vrtićance i pridvećer će biti predstava za sve ostale sugrađane.

Nakon predstava, tete iz vrtića i škola su vrtićancima i školarcima svih naselja grada uručile poklone osigurane od Grada Našica. Poklona je ovoga puta bilo za 1900 djece što je lijepa tradicija koja se održava svih ovih godina u našem kraju. 

O ovom tradicionalnom događaju na kojem prisustvuje velikibroj djece rekla je nekoliko riječi Snježana Kanđera ravnateljica Dječjeg vrtića „Zvončić”.

 „Ovo je tradicionalna predstava koju svake godine priređuje Društvo Naša djeca u suorganizaciji Grada Našica. Organizatori su pobrinuli za naše najmlađe ovom predstavom kao i individualnim poklonima i vjerujem da je to njima vrlo lijepi doživljaj. Nikolinska tradicija je kod nas jaka, održavamo ju i to je naša vrijednost. Danas se osjeti u zraku među našom djecom ljubav, dobrota i veliko uzbuđenje, jer je to na kraju ono što je životna priča i poruka da dobro bude uvijek nagrađeno. Iz dječjeg vrtića „Zvončić” došlo je ukupno devet skupina, što znači da je s nama danas tu oko 200 djece. Djeca su s velikom pažnjom pratila ovu predstavu, bili su jako uživljeni i sa srcem su doživjela sve ove vrijedne poruke tople i ljudske. To je ono što se stiče u obitelji, što mi kao vrtić njegujemo i razvijamo i na čemu mi gradimo svoju sadašnjost i budućnost. Zahvalna sam svima koji su se potrudili da ova predstava bude jedan izvrstan doživljaj. Također zahvaljujem se svima u Gradu Našicama koji su osigurali financijska sredstva za ove poklone što su naša djeca danas s radošću preuzela. Za kraj bih poželjela sretan imendan svim Nikolama, Nikolinama, Nikicama neka im ovaj dan ostane zauvijek u lijepom sjećanju. Vrijeme adventa je vrijeme dobrote, vrijeme zajedništva te iskoristimo svaki trenutak da nam bude lijep.”