JAVNA NABAVA – RADOVI ENERGETSKE OBNOVE ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA ZVONČIĆ U NAŠICAMA

Grafički prilozi za sve radove_DVZ

Dječji vrtić Zvončić Našice – Grad Našice, kao javni naručitelj, provodi otvoreni postupak javne nabave male vrijednosti radova energetske obnove zgrade Dječjeg vrtića Zvončić u Našicama. Predmet nabave obuhvaća građevinsko-obrtničke, strojarske i eletrotehničke radove čijim se izvođenjem očekuje bitno smanjenje troškova održavanja vrtića, poboljšanja toplinskih svojstava vrtića te posljedično manji potencijalno negativan učinak na okoliš.

Svi podaci vezani za postupak javne nabave nalaze se u Dokumentaciji o nabavi i prilozima koje zainteresirani gospodarski subjekti mogu preuzeti ovdje ili na stranicama elektroničkog oglasnika javne nabave: https://eojn.nn.hr/Oglasnik/. Ponude se dostavljaju isključivo elektroničkim putem posredstvom elektoničkog oglasnika javne nabave do 1. ožujka 2018. godine do 12:00 sati.

Ovaj projekt izvođenja radova energetske obnove zgrada i korištenja obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja, vezano uz provedbu operativnog programa “Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.”, referentni broj poziva: KK.04.2.1.03 sufinancira se iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Dokumentacija o nabavi_DV Zvončić

ESPD-obrazac

Troškovnici

Grafički prilozi za sve radove

RADOVI ENERGETSKE OBNOVE ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA ZVONČIĆ U NAŠICAMA

Dječju vrtić Zvončić Našice, kao javni naručitelj, priprema provedbu otvorenog postupka javne nabave male vrijednosti radova energetske obnove zgrade Dječjeg vrtića “Zvončić” u Našicama u sklopu projekta Energetske obnove zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja, vezano uz provedbu operativnog programa “Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.”, referentni broj poziva: KK.04.2.1.03, koji se financira iz bespovratnih sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj.

Temeljem članka 9. Pravilnika o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi (NN 101/17), putem Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske (EOJN RH) i na internetskim stranicama Dječjeg vrtića Zvončić Našice – Grad Našice http://www.vrtic-nasice.hr/ javni naručitelj objavljuje na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima: nacrt Dokumentacije o nabavi, u kojoj se nalaze prethodno navedene obvezne informacije, informativne troškovnike za sve vrste radova iz predmeta nabave te priloge potrebne za provedbu postupka javne nabave.

Tijekom trajanja prethodnog savjetovanja, do 7. veljače 2018.g., zainteresirani gospodarski subjekt može elektroničkim sredstvima komunikacije putem EOJN RH dostaviti naručitelju svoje primjedbe i prijedloge u vezi s informacijama i dokumentacijom koji su objavljeni. Nakon provedenog savjetovanja razmotrit će se sve primjedbe i prijedlozi zainteresiranih gospodarskih subjekata, izraditi izvješće o prihvaćenim i neprihvaćenim primjedbama i prijedlozima i objaviti na internetskim stranicama.

Obavijest o prethodnom savjetovanju u ovom postupku javne nabave, prethodno navedeni obvezni podaci te ostali podaci i prilozi potrebni za provedbu postupka javne nabave nalaze se na ovoj stranici.

Obavijest o prethodnom savjetovanju

Dokumentacija o nabavi

Troškovnici

Grafički prilozi

Izvješće o Prethodnom savjetovanju_DVZ

“Sigurnost i zaštita djece na internetu”

Vanjski suradnik Darko Čorković iz Odjela za prevenciju Policijske uprave Osječko-baranjske županije, Policijske postaje Našice, održao je u studenom 2017. godine predavanje  za roditelje vrtićanaca i školske djece u Donjoj Motičini pod nazivom “Sigurnost i zaštita djece na internetu”. Cilj predavanja je bilo sigurnije i odgovornije korištenje informacijsko-komunikacijske tehnologije, a provodi ga Odjel prevencije PU osječko-baranjske.

Govorilo se o opasnostima na internetu, a ponajviše na facebook-u. Istaknuto je kako mlađi od 13 godina ne bi trebali imati facebook. Problem su lažni profili, sve je veći broj učenika na facebook-u pod nastavom (na mobilnim uređajima), krađe profila i lozinki i, naravno, kako ništa nije anonimno. Preko facebook-a se često potiče grupno nasilje, ismijavanje i izrugivanje drugih. Upozoreno je na provaljivanja u elektroničku poštu, vrijeđanje i govoru mržnje preko mreže.

 

Tekst: Silva Jančula

Veselo s našim mališanima

U Domu kluture u Našicama, u organizaciji DND-a Našice upriličeno je nekoliko predstava za naše najmlađe sugrađane, za školsku djecu, vrtićance i pridvećer će biti predstava za sve ostale sugrađane.

Nakon predstava, tete iz vrtića i škola su vrtićancima i školarcima svih naselja grada uručile poklone osigurane od Grada Našica. Poklona je ovoga puta bilo za 1900 djece što je lijepa tradicija koja se održava svih ovih godina u našem kraju. 

O ovom tradicionalnom događaju na kojem prisustvuje velikibroj djece rekla je nekoliko riječi Snježana Kanđera ravnateljica Dječjeg vrtića „Zvončić”.

 „Ovo je tradicionalna predstava koju svake godine priređuje Društvo Naša djeca u suorganizaciji Grada Našica. Organizatori su pobrinuli za naše najmlađe ovom predstavom kao i individualnim poklonima i vjerujem da je to njima vrlo lijepi doživljaj. Nikolinska tradicija je kod nas jaka, održavamo ju i to je naša vrijednost. Danas se osjeti u zraku među našom djecom ljubav, dobrota i veliko uzbuđenje, jer je to na kraju ono što je životna priča i poruka da dobro bude uvijek nagrađeno. Iz dječjeg vrtića „Zvončić” došlo je ukupno devet skupina, što znači da je s nama danas tu oko 200 djece. Djeca su s velikom pažnjom pratila ovu predstavu, bili su jako uživljeni i sa srcem su doživjela sve ove vrijedne poruke tople i ljudske. To je ono što se stiče u obitelji, što mi kao vrtić njegujemo i razvijamo i na čemu mi gradimo svoju sadašnjost i budućnost. Zahvalna sam svima koji su se potrudili da ova predstava bude jedan izvrstan doživljaj. Također zahvaljujem se svima u Gradu Našicama koji su osigurali financijska sredstva za ove poklone što su naša djeca danas s radošću preuzela. Za kraj bih poželjela sretan imendan svim Nikolama, Nikolinama, Nikicama neka im ovaj dan ostane zauvijek u lijepom sjećanju. Vrijeme adventa je vrijeme dobrote, vrijeme zajedništva te iskoristimo svaki trenutak da nam bude lijep.”