Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19

Poštovani roditelji!

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano uz rad predškolskih ustanova i razrednu nastavu od 1. do 4. razreda te posebne razredne odjele i rad s djecom s teškoćama koja imaju pomoćnika u nastavi.

Upute su namijenjene za rad u ustanovama od 25. svibnja 2020.  i možete ih naći na poveznici https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute_vrtici_skole.pdf.

Preporuke za rad s djecom rane i predškolske dobi u vrtićima

Poštovani roditelji!

Od  11. svibnja 2020. u DV Zvončić Našice-Grad Našice će dolaziti djece za koju se ne može osigurati briga i skrb kod kuće. Za djecu koja ne idu u vrtić, na stranicama vrtića, objavljujemo različite priloge. Kako većina skupina ima viber grupe koristimo ih za prenošenje različitih ideja i međusobnu komunikaciju. Raduju nas povratne informacije naše djece i roditelja koji  se uključuju u predložene aktivnosti.

Donosimo vam najnovije Preporuke za rad  s djecom rane i predškolske dobi u vrtićima Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske od 5. svibnja 2020. godine koje su donesene prema Uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, od 29. travnja 2020. godine.

Sve vas lijepo pozdravljamo!

Ravnateljica:

Snježana Kanđera,

magistra predškolskog odgoja

Upute i preporuke

Hrvatski zavod za javno zdravstvo je dana 29. 04. 2020. donio

UPUTE ZA SPRJEČAVANJE I SUZBIJANJE EPIDEMIJE COVID-19 ZA USTANOVE RANOG I PREDŠKOLSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJA TE OSNOVNOŠKOLSKE USTANOVE U KOJIMA JE OSIGURANA MOGUĆNOST ZBRINJAVANJA DJECE RANE I PREDŠKOLSKE DOBI TE UČENIKA KOJI POHAĐAJU RAZREDNU NASTAVU.

Sukladno tome, Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske je donijelo svoje preporuke za roditelje. Iste objavljujemo ovdje.

Izjava

Poštovani roditelji!

U skladu s Uputama Nacionalnog stožera i preporukama MZO Republike Hrvatske tijekom pandemije COVID-19 u vrtić mogu dolaziti samo djeca čija oba roditelja/skrbnika rade, Stoga je potrebno ispuniti i donijeti Izjavu koju potpisuju oba roditelja/skrbnika. Ista se nalazi na našoj stranici te ju možete preuzeti. Izjava se predaje odgojiteljima po dolasku u skupinu, s tim da se dolazak prethodno najavi u tajništvu vrtića na telefon 031613215, ili ravnateljici na 031617391.

Izjavu roditelja o pohađanju vrtića tijekom COVID-19 preuzimte ovdje